Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La nage
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de baies roses
- 200 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 200 g de bulbe de fenouil, détaillé en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 30 g de vin blanc sec
- 700 g de fumet de poisson maison
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les médaillons de plie
- 8 filets de plie sans peau
- 4 tranches de coppa, coupées en deux
- 1000 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.8 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 721 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté périgourdin
48 Std.
Cotriade
1h
Mille-feuille de bar aux légumes
1 Std. 10 Min
Velouté de moules au safran
40min
Aumônières aux fruits de mer
1h 30min
Lotte à la provençale
50min
Bouillabaisse
1h 15min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Encornets à la provençale
55min
Marmite du pêcheur
50min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min