
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 foie gras de canard cru dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kcal / 2782 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 64 g
- Sacharidy
- 15 g
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1hod. 15min
Foie gras de canard
72hod.
Crumble au foie gras
1hod. 10min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Foie gras au café et aux pruneaux
1hod. 35min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13hod. 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13hod. 30min
Eclairs au foie gras
3hod. 15min
Foie gras farci aux figues
24hod.
Sacristains aux olives et au romarin
1hod. 20min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min