Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 64 g
Alternativní recepty
Tarte abricot-pistache
1h 15min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Galette des Rois à la noisette
3 Std. 40 Min
Terrine de campagne
25h 15min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Saumon gravlax
60u. 30min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Mojito classique
5min