Foie gras aux figues et à l'armagnac

Foie gras aux figues et à l'armagnac

4.7 31 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 13hod. 30min.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 1 foie gras de canard cru dénervé (500 g env.)
  • ½ c. à café de quatre-épices moulu
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 2 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 10 g d'armagnac
  • 6 figues sèches coupées en petits dés
  • 500 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7 g
Kalorie 2782 kJ / 665 kcal
Tuk 64 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...