Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 64 g
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3h 40min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie gras sous-vide
72 Std.
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Sauce périgourdine
35min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min