Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 64 g
Alternativní recepty
Foie gras sous-vide
72h
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 min
Foie gras farci aux figues
24 godz.
Foie gras au café et aux pruneaux
1sa 35 dk
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13u. 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Opéra de foie gras
24 godz.
Foie gras de canard
72h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Langouste au combava
55 min
Truites lardées au romarin
1h
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h