Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 300 g de lait
- 1 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en petits morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage à tartiner
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 300 g de saumon fumé, en tranches
- 100 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1534.4 kJ / 368.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 19.9 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 884.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 godz. 30 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1u. 10min
Beurre blanc
25 min.
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 Std. 35 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1u. 10min
Cassolette de poissons
1h
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 Min