鹽麴野菇豆腐蓋飯

鹽麴野菇豆腐蓋飯

4.3 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

鹽麴野菇豆腐
  • 10 克
  • 15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)
    100 克
  • 新鮮黑木耳 切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    50 克
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    200 克
  • 鹽麴
    1 大匙
  • 素蠔油
    2 茶匙
  • 糖 (volitelně)
    5 克
  • 70 克
  • 切段(約2公分)
    15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 61.1 mg
Protein 19.5 g
Kalorie 2434.7 kJ / 582.5 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 98.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...