Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
鹽麴野菇豆腐
- 10 克 薑
- 15 克 油
- 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約2公分)
- 80 克 新鮮黑木耳 ,切塊
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- 200 克 板豆腐 ,切丁(約1公分)
- 1 大匙 鹽麴
- 2 茶匙 素蠔油
- 5 克 糖 (volitelně)
- 70 克 水
- 15 克 蔥 ,切段(約2公分)
蒸煮
- 1200 克 水
- 200 克 白米
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2434.7 kJ / 582.5 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 61.1 mg