豚肉老薑燒

豚肉老薑燒

3.5 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 老薑 切塊(約2公分)
    50 克
  • 70 克
  • 梅花火鍋肉片
    400 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 20 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 七味粉 少許
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.9 g
Kalorie 1750.8 kJ / 418.8 kcal
Tuk 35.7 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 6.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...