Zařízení & příslušenství
豚肉老薑燒
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
老薑 切塊(約2公分)50 克
-
水70 克
-
梅花火鍋肉片400 克
-
醬油膏15 克
-
味醂15 克
-
米酒15 克
-
油20 克
-
洋蔥 切條(約1公分)100 克
-
七味粉 少許
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.9 g
Kalorie
1750.8 kJ /
418.8 kcal
Tuk
35.7 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
6.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan