Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio di capra semiduro a pezzi (2-3 cm)
nebo 80 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
300
g di pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a dadini (0.5-1 cm)
nebo 300 g di pomodorini in scatola, a dadini (0.5-1 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 650 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1h 10 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Pasta alla mugnaia
2 godz.
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Spaghetti al pomodoro
30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Sugo al tonno
45 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min