
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio di capra semiduro a pezzi (2-3 cm)
nebo 80 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
300
g di pomodori, tipo San Marzano spellati, senza semi e a dadini (0.5-1 cm)
nebo 300 g di pomodorini in scatola, a dadini (0.5-1 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- 650 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 380 kcal / 1590 kJ
- Protein
- 12.7 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Sugo al tonno
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo alla puttanesca
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo classico
55min