Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella, ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1730.1 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta patate e speck
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Tubettini alla maiorese
55min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min