
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 413.5 kcal / 1730.1 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Lasagne classiche
2hod.
Spaghetti alla vesuviana
25min
Frittatine di pasta
3hod. 30min
Tubettini alla maiorese
55min
Sartù di riso
1hod. 25min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1hod. 40min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1hod.
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1hod. 30min
Gnocchi al pomodoro
1hod. 30min
Pasta al forno classica
1hod. 30min
Lasagne alla bolognese
3hod.
Pasta al forno veloce
45min