Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella, ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1730.1 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Pasta e patate con provola
1 Std.
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Sartù di riso
1 godz. 25 min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40 min
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Parigina
3h 30min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 Min
Gnocchi al pomodoro
1h 30 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Lagane e ceci
1 Std.
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Spaghetti alla vesuviana
25min