Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
2
cucchiaini di lievito di birra disidratato
nebo 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 240 g di formaggio, semistagionato (tipo Gouda, Cheddar etc.) a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 200 g di peperone rosso, pulito e in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
nebo 1 cucchiaino di paprika dolce - 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
-
300
g di spinaci tritati surgelati, decongetati e sgocciolati
nebo 200 g di spinaci baby freschi - 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1765 kJ / 422 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 20.6 g
Alternativní recepty
Cannelloni di fave
50min
Frittata di riciclo (senza uova)
1u.
Cestini con crema alla zucca
2h
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pasta al forno vegan
1u.
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5u. 40min
Tortine alle banane con salsa al limone
45min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate e piselli
1u.
Focaccia ai 4 formaggi
45min