Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
- 5 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 150 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
Crêpes
- 120 g di burro + q.b.
- 750 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 701 kJ / 36 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5 min.
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Veneziane mignon
2 Std. 30 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Marshmallow
2 Std. 30 Min
Kroketi de atun
1 Std.
Mousse al pistacchio
1h 30min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min