Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
- 5 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 150 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
Crêpes
- 120 g di burro + q.b.
- 750 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 701 kJ / 36 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2h 30 min
Calzone dolce di ricotta
1h 40 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Fanzelto di patate
35 Min
Torta salata lucana
1 godz. 10 min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1 godz. 5 min
Pasticcio di tortellini
1h 30 min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Crocchette di tonno
10 godz.
Lasagna di zucchine
2 Std.