Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 272 kJ / 65 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Antipasto piemontese
25 Min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Peperoni con capperi
40min
Uova ripiene
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min