
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 65 kcal / 272 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 2.5 g
- Sacharidy
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni con capperi
40 min
Carciofi in agrodolce
30 min
Uova ripiene
40 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 godz. 30 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Carote al Marsala
25 min
Antipasto piemontese
25 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min