
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero pelata e a tocchetti (3-4 cm)
- 800 g di acqua
- 3 pizzico di sale
- 300 g di asparagi a pezzetti, i gambi e le punte separati
- 280 g di riso Venere
- 20 mazzancolle fresche, sgusciate ed eviscerate
- 1 limone il succo spremuto fresco e filtrato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 468 kcal / 1958 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro con seppie e verdure
35min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1hod. 30min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1hod. 20min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50min
Insalata di riso verde ai gamberi
1hod. 50min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1hod. 30min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1hod.
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1hod.
Farro asparagi e frittatina in forma
45min
Riso Venere al profumo di mare
1hod.
Insalata di riso rosso
1hod.
Quinoa con code di gambero
30min