
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 458 kcal / 1916 kJ
- Protein
- 14.4 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seadas
1hod. 5min
Fregola con le seppie
40min
Minestra di fregola con le anguille
2hod.
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Papassini sardi
8hod. 45min
Favata sarda
1hod.
Panada sarda
2hod. 55min
Pardulas
8hod. 40min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2hod. 30min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Zeppole sarde
3hod.
Malloreddus alla campidanese
3hod.