Fregola ai carciofi, menta e bottarga

Fregola ai carciofi, menta e bottarga

4.2 37 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • spicchio di aglio
    1
  • di menta fresca lavate e asciugate
    3 foglie
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di cuori di carciofo puliti e in quarti
    300 g
  • di fregola
    320 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    680 g
  • di bottarga grattugiata
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 458 kcal / 1916 kJ
Protein 14.4 g
Tuk 17.5 g
Sacharidy 60.6 g
Vláknina 5.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...