Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seadas
1 Std. 5 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 dk
Papassini sardi
8h 45min
Favata sarda
1sa
Brodetto alla triestina
1sa
Carciofi alla maremmana
40 dk
Agnello in umido
1h 20min
Pardulas
8h 40 min.
Zuppa di patate e carciofi
1sa
Panada sarda
2h 55 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2sa 30 dk
Fregola con le seppie
40 dk