
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 531 kcal / 2221 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 75.1 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Risotto timo e toma
35min
Risotto con salampatata
35min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto alla campagnola
30min
Crema di Cogne
15min
Antipasto piemontese
25min
Bagna cauda
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Semolino dolce
1hod.
Polenta al formaggio
1hod.