Panissa vercellese

Panissa vercellese

3.9 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno a pezzi
  • 50 g di burro a pezzi
  • 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino rosso Barbera
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 250 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.4 g
Kalorie 2221 kJ / 531 kcal
Tuk 17.9 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 75.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...