Kompatibilní verze
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 99 g
- Nasycený tuk
- 60.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1738 mg
Alternativní recepty
Marry Me Chicken
40 Min
Chicken Salad Sandwich
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min