Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
TM6

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce

4.4 (12 hodnocení)

Suroviny

Orange Compound Butter

  • 1 orange
  • 8 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
  • ½ oz honey
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper

Sous Vide Pork Chops

  • 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 2 sprigs thyme, divided
  • 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice

Cherry Port Sauce

  • 1 ½ oz shallots, cut into pieces
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 7 oz port wine
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz brown sugar
  • 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
  • vegetable oil, to sear

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
6165.2 kJ / 1473.5 kcal
Protein
55.2 g
Sacharidy
72.6 g
Tuk
99 g
Nasycený tuk
60.7 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
1738 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty