Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
nebo 300 g de caldo de verduras - ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 4290 kJ / 1025 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 18.18 g
- Tuk
- 101.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo
10 Min
Puré de patata y verduras
45 Min
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5 Std. 15 Min
Almejas a la marinera
30 min
Albóndigas en salsa española
55 min
Arroz caldoso
1h 15min
Sopa de pescado
55 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Salsa vizcaína
40 min
Mayonesa
5 Min
Arroz a la cubana
1h
Tomate frito
25 Min