![Salsa verde Salsa verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46CD9ECF-2F8B-4824-9E6C-2B568F1B4441/Derivates/AA4C8A4F-AD9F-4930-BFF2-8040C479145D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
nebo 300 g de caldo de verduras - ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 4290 kJ / 1025 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 18.18 g
- Tuk
- 101.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pescado
55min
Arroz a la cubana
1 Std.
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15min
Almejas a la marinera
30 Min
Albóndigas en salsa española
55min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Mayonesa
5 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Pisto
45 Min
Tomate frito
25 Min
Salmorejo
10 Min