
Zařízení & příslušenství
Salsa verde
Příprava 20min
Celkový 20min
400 g
Suroviny
-
de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)24 ramitas
-
dientes de ajo2 - 3
-
de aceite de oliva virgen extra100 g
-
de vino blanco100 g
-
de caldo de pescado300 g
-
de sal½ cucharadita
Nutriční hodnoty na 400 g
Kalorie
1070 kcal /
4479 kJ
Protein
10.3 g
Tuk
101.8 g
Sacharidy
14.3 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
15.8 g
Sodík
2193.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cocina fácil y saludable
196 recept
Španělsko
Španělsko