Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharada de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 ramita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas al vino con arroz
1h
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Pollo al chilindrón
45 min
Pollo en pepitoria
45 min
Albóndigas en salsa española
55 min
Arroz caldoso
1h 15min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Salsa vizcaína
40 Min
Albóndigas con salsa de tomate
45 min
Caldereta manchega
1h
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20 min