Caldereta de cordero

Caldereta de cordero

4.4 86 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 50min
6 raciones

Suroviny

  • dientes de ajo
    6
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
    900 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de pimentón
    ½ cucharada
  • de vinagre
    2 cucharadas
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de orégano seco
    ½ cucharadita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de vino blanco
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Protein 14.84 g
Tuk 30.57 g
Sacharidy 1.17 g
Vláknina 0.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...