Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gambas arroceras crudas
- 1000 g de agua
- 200 g de huesos de rape en trozos pequeños o espinas y cabeza de pescado blanco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de almejas frescas o chirlas remojadas con agua templada y sal
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 200 g de puerro cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 200 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos (rape, mero, rosada, perca, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 23.41 g
- Sacharidy
- 3.39 g
- Tuk
- 11.35 g
- Vláknina
- 0.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Almejas a la marinera
30 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Potaje de vigilia
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1 Std. 20 Min
Menestra de verduras
40 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1 Std.
Patatas mare nostrum
1 Std.
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Crema con rape y gambas
30 min