Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gambas arroceras crudas
- 1000 g de agua
- 200 g de huesos de rape en trozos pequeños o espinas y cabeza de pescado blanco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de almejas frescas o chirlas remojadas con agua templada y sal
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 200 g de puerro cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 200 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos (rape, mero, rosada, perca, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 23.41 g
- Sacharidy
- 3.39 g
- Tuk
- 11.35 g
- Vláknina
- 0.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pescado donostiarra
1h
Menestra de verduras
40 Min
Potaje de vigilia
30 min
Salsa verde
20 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Almejas a la marinera
30 min
Arroz caldoso
1h 15min
Salsa vizcaína
40 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Caldo base
55 min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Crema con rape y gambas
30 min