Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
nebo 30 g de boletus deshidratados cortados en láminas - 1 ¼ cucharadita de sal
- 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de patata
45min
Verduras rellenas
1h 20 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Fideuá de verduras
40min
Risotto
30min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Arroz asiático con huevos
45min
Arroz con tomate
30min
Pak choi salteado
10 min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30 min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35 Min