Tagliatelle con boletus

Tagliatelle con boletus

4.1 104 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • de perejil fresco (solo las hojas)
    20 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de boletus frescos cortados en láminas
    100 g
    30 g de boletus deshidratados, cortados en láminas
  • de sal
    1 ¼ cucharadita
  • de champiñones frescos en láminas
    100 g
  • de agua
    1200 g
  • de tagliatelle al huevo (pasta seca)
    300 g
  • de pimienta negra recién molida (al gusto)
    1 - 2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 396.2 kcal / 1659.4 kJ
Protein 11.4 g
Tuk 13.4 g
Sacharidy 53.7 g
Vláknina 6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...