
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
nebo 30 g de boletus deshidratados cortados en láminas - 1 ¼ cucharadita de sal
- 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 396.2 kcal / 1659.4 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá de verduras
40min
Arroz caldoso
1hod. 15min
Risotto
30min
Arroz con tomate
30min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Pak choi salteado
10min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Tallarines con anchoas, tomates cherry y albahaca fresca
30min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Tagliatelle con salsa de boletus
2hod. 30min
Arroz asiático con huevos
45min