Tagliatelle con boletus

Tagliatelle con boletus

4.0 120 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 20 g perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de boletus frescos cortados en láminas
    30 g de boletus deshidratados, cortados en láminas
  • 1 ¼ cucharadita de sal
  • 100 g de champiñones frescos en láminas
  • 1200 g de agua
  • 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 11.4 g
Kalorie 1659.4 kJ / 396.2 kcal
Tuk 13.4 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 53.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...