Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2594 kJ / 620 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Risotto à la betterave
30min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min