Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2594 kJ / 620 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min