Kompatibilní verze
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 100 g de semoule de blé dur
- 30 g de raisins secs
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons
- 1 oignon, pelé
- 2 chipolatas, en petits morceaux
- 4 brins de coriandre fraîche, hachés
- 2 tomates, en petits dés
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1 Std. 30 Min
Tomates farcies au riz, parmesan et pommes de terre
1 Std. 25 Min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Ratatouille d'aubergines aux pois chiches, semoule parfumée
1h
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1h
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1h
Roulés d'aubergine au jambon
55 Min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 Std. 30 Min
Colombo de légumes
1 Std. 5 Min