Kompatibilní verze
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 100 g de semoule de blé dur
- 30 g de raisins secs
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons
- 1 oignon, pelé
- 2 chipolatas, en petits morceaux
- 4 brins de coriandre fraîche, hachés
- 2 tomates, en petits dés
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de pâtes au thon à la crème de poivrons
40min
Ratatouille au chorizo
35min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1h
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1 Std. 20 Min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h