
Kompatibilní verze
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 100 g de semoule de blé dur
- 30 g de raisins secs
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons
- 1 oignon pelé
- 2 chipolatas en petits morceaux
- 4 brins de coriandre fraîche hachés
- 2 tomates en petits dés
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 300 kcal / 1255 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
Alternativní recepty
Gratin d'aubergines et de tomates
2hod. 30min
Roulés d'aubergine au jambon
55min
Gratin de courgettes au curry
1hod. 5min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1hod. 10min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1hod. 30min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1hod. 30min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Quiche mexicaine
1hod. 20min
Gratin de pâtes à la provençale
1hod. 15min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1hod.
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1hod.