Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 366.5 mg
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto au chou-fleur
45 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto à la betterave
30 min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min