Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 366.5 mg
Alternativní recepty
Gratin de blé aux légumes
25 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Minimuffins de butternut au comté
30 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min