Risotto aux carottes et bleu de Gex

Risotto aux carottes et bleu de Gex

3.7 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 250 g de carottes coupées en morceaux
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de fromage type bleu de Gex, coupé en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 366.5 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 1962 kJ / 466 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 64.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...