
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de pruneaux dénoyautés
- 1 c. à soupe de thé Earl Grey, en vrac
Le jour même
- 2 oranges non traitées zestes et jus
- 1 gousse de vanille égrainée
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 428.8 kcal / 1824.8 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 103.8 g
- Vláknina
- 40.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 30.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture d’abricots
45min
Compotée de pommes aux épices
45min
Confiture abricot-gingembre
1hod. 55min
Confiture de quetsches à la cannelle
6hod.
Confiture de melon au basilic
2hod. 40min
Compote de prune à la cannelle
25min
Confiture abricot-amande à la rose
6hod. 45min
Confiture pomme et citron à la vanille
40min
Confiture melon-anis
6hod.
Confiture de pêches
1hod. 5min
Confiture de fraises à la vanille
45min
Confiture de framboises
1hod. 5min