Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 oranges non traitées
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de liqueur à l'orange, Grand Marnier par ex.
- 6 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1466.8 kJ / 350 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 27.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet aux fruits
10 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Sabayon classique
15 Min
Bûche de la mer
13h
Sabayon
15 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon sucré
30 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3u. 25min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 godz. 40 min
Mousse au chocolat à l'orange
2h 20 min