Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
- 50 g di vino bianco
-
650
g di brodo vegetale
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 arancia
- 20 g di burro
- maggiorana q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto con salampatata
35min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Risotto anatra e lamponi
1h
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto all'Amarone
35min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Risotto con salsiccia e uva
40min