Risotto all'arancia con ragù di anatra

Risotto all'arancia con ragù di anatra

4.0 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
  • 70 g di cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
  • 50 g di vino bianco
  • 650 g di brodo vegetale
    650 g di acqua, + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 arancia
  • 20 g di burro
  • maggiorana q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 26 g
Kalorie 2125 kJ / 508 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 66.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...