Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1j 20 menit
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1j 20 menit
Marinatura per la selvaggina
20 min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Spezzatino alla salentina
3h 20 min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 Min
Trippa in umido
1h 10 min
Costine in umido
1j 20 menit
Stinchi alle erbe
2j
Brasato ai funghi
6h