Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 godz. 20 min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 godz. 40 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Spezzatino di carne con polenta
4 godz.
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz.