Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 godz. 10 min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 godz.
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2 godz. 50 min
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Brasato ai funghi
6h