Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Protein
- 101.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 113.3 g
- Nasycený tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Vitello tonnato
2u. 45min
Capesante gratinate
30 min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40 min
Insalata di polpo e patate
2h
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Crema per pandoro (senza lattosio)
45 min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min