Capesante gratinate

Capesante gratinate

4.5 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 100 g di scalogno a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di Whisky
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 20 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
  • 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Sodík 2646 mg
Protein 101.3 g
Kalorie 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
Tuk 113.3 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 59.1 g
Sacharidy 51.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...