Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Protein
- 101.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 113.3 g
- Nasycený tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Treccia porri e frutti di mare
2 Std. 15 Min
Roastbeef
55 min
Capesante gratinate
30 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30 min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 Min
Crema per pandoro
10 Min