Pan rústico de higos y aceitunas

Pan rústico de higos y aceitunas

4.5 15 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 15min
20 rebanadas

Suroviny

  • de aceitunas negras
    80 g
  • de higos secos en mitades
    80 g
  • de nueces en mitades
    60 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    2 ramitas
  • de harina de centeno
    200 g
  • de harina de trigo
    450 g
  • de agua
    300 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    40 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de aceite de oliva
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 198 kcal / 830 kJ
Protein 4.9 g
Tuk 7.6 g
Sacharidy 28.8 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 0.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...