Pan rústico de higos y aceitunas

Pan rústico de higos y aceitunas

4.5 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
20 rebanadas

Suroviny

  • 80 g de aceitunas negras
  • 80 g de higos secos en mitades
  • 60 g de nueces en mitades
  • 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
  • 200 g de harina de centeno
  • 450 g de harina de trigo
  • 300 g de agua
  • 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 2 cucharaditas de sal
  • 100 g de aceite de oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 0.2 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 830 kJ / 198 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...