
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceitunas negras
- 80 g de higos secos en mitades
- 60 g de nueces en mitades
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 200 g de harina de centeno
- 450 g de harina de trigo
- 300 g de agua
- 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 2 cucharaditas de sal
- 100 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 198 kcal / 830 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1 Std. 10 Min
Barritas crujientes malteadas
6 Std. 30 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan rústico con aceitunas
2 Std. 15 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de frutas y frutos secos
2 Std. 55 Min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min