Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceitunas negras
- 80 g de higos secos en mitades
- 60 g de nueces en mitades
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 200 g de harina de centeno
- 450 g de harina de trigo
- 300 g de agua
- 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 2 cucharaditas de sal
- 100 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 830 kJ / 198 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de nueces
55min
Crackers de arándanos y coco
2h 15min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan de cinco semillas
1h 50min