Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 97.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1806 mg
Alternativní recepty
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa Chorón (Espesar)
20 Min
Salsa holandesa
15 Min
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15 Min
Salsa soubise (Espesar)
30 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Mousse tres chocolates
3h 15min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min