Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 97.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1806 mg
Alternativní recepty
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Salsa holandesa
15 Min
Tartar de buey
10min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Reducción de vino tinto
40 min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa cóctel
5min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Causa limeña de atún
1 godz. 20 min
Mayonesa a la francesa
5min