Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 120 g water
- 120 g soy sauce
- 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
- 20 g rice wine vinegar
- 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2232 kJ / 531.4 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 77.1 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 7985.3 mg
Alternativní recepty
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Korean fried chicken
4h
Caramel and Vanilla Pie
3sa
Char siew sauce
10 min
'Skinny' pineapple cordial
1 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min