Zařízení & příslušenství
Korean marinade
Příprava 10min.
Celkový 40min.
430 g
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 430 g
Sodík
7270.7 mg
Protein
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
130.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of Korea
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Blackberry frozen yoghurt
12hod. 5min.
Fajita seasoning
5min.
Chilli crunch (TM6)
30min.
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min.
Korean fried chicken
4hod.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min.
Rueben sandwich sauce
5min.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min.
Kaffir lime granita
40min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.