Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 50 g di eritritolo
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Crema fragole e ricotta
- 400 g di fragole a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di eritritolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata all'amarena
2 Std.
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1h 30min
Crostata alla nocciola
2 Std.
Streusel alle fragole (senza glutine)
2 Std.
Torta zucchine e pinoli
50 Min
Torta della nonna
1h 30min
Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole
2 Std.
Crostata ai cachi
1 Std.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1h 30min
Crostata ai frutti di bosco
2 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.