義式蔬菜濃湯

義式蔬菜濃湯

4.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 韭蔥 切片
    120 克
  • 特級初榨橄欖油 需多備6茶匙盛盤用
    40 克
  • 綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 蔬菜高湯塊
    2 塊
    2 茶匙 蔬菜高湯醬
  • 1 茶匙
  • 細圓通心粉 或其他圓短義大利麵
    120 克
  • 新鮮羅勒葉 (volitelně) 略為撕碎
    6 片
  • 帕瑪森起士粉 適量
    6 - 18 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11 g
Kalorie 1202 kJ / 287 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...