Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 洋蔥, 切塊
- 120 克 韭蔥, 切片
- 40 克 特級初榨橄欖油 ,需多備6茶匙盛盤用
- 600 克 綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊
- 1000 克 水
-
2
塊 蔬菜高湯塊
nebo 2 茶匙 蔬菜高湯醬 - 1 茶匙 鹽
- 120 克 細圓通心粉 或其他圓短義大利麵
- 6 片 新鮮羅勒葉 ,略為撕碎 (volitelně)
- 6 - 18 茶匙 帕瑪森起士粉 ,適量
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g