Zařízení & příslušenství
Ořechové briošky
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
12 kusů
Suroviny
-
250 gramů pšenice špaldy
-
300 gramů mléka
-
20 gramů čerstvého droždí
-
50 gramů másla na kousky
-
30 gramů medu
-
100 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
250 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička soli
-
2 vejce
-
pšeničná mouka, hladká na pomoučnění
-
máslo na vymazání
-
1 žloutek
-
6 vlašských ořechů, loupaných na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.1 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2019
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celozrnné housky
2hod.
Máslová brioška
2hod. 10min.
Briošky (Brioches)
1hod. 20min.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Chléb s chilli
4hod. 30min.
Paštikové penízky
1hod. 15min.
Amaretová očka
2hod. 40min.
Britské křížové bochánky
3hod. 50min.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Tvarohové housky
1hod. 50min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min.