Zařízení & příslušenství
Ořechové briošky
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
12 kusů
Suroviny
-
250 gramů pšenice špaldy
-
300 gramů mléka
-
20 gramů čerstvého droždí
-
50 gramů másla na kousky
-
30 gramů medu
-
100 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
250 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička soli
-
2 vejce
-
pšeničná mouka, hladká na pomoučnění
-
máslo na vymazání
-
1 žloutek
-
6 vlašských ořechů, loupaných na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.1 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2019
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Medovo – ořechový chléb
3 godz. 50 min
Pizza rohlíčky od copaté Aničky
40 min
Müsli tyčinky se sušenými třešněmi a oříšky
1 godz.
Plněné kapustové listy s rajčaty
40 min
Vanilkový kešu jogurt
16 godz.
Žitné placky
2 godz. 10 min
Veganská baklava
2 godz. 40 min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2 godz. 10 min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2 godz. 20 min
Mandlové muffiny
40 min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 godz.