Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 gramů pohankové mouky (viz Tip)
- 2 vejce
- 60 gramů oleje, plus navíc na potření
- 120 gramů vody
- 10 gramů octa
- 1 ½ čajové lžičky soli a 1–2 špetky podle chuti
- 2 - 3 čajové lžičky drceného kmínu
- ¼ čajové lžičky kurkumy
- 120 gramů cibule, napůl
- 50 gramů lískových ořechů
- 200 gramů dýně, na kousky (4 cm)
- 300 gramů kysaného zelí, scezeného
- 2 - 3 jalovcové kuličky
- 2 čajové lžičky semínka černuchy seté (černého kmínu)
- 1 sušený bobkový list
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 1562 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Veganská pěna s banány a avokádem
1h 10min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min
Veganské brownies s batáty
1h
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1h 5min
Hummus
5min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1 godz. 25 min