Zařízení & příslušenství
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
180 gramů nivy
-
250 gramů ricotta sýru
-
4 plátky želatiny
-
6 ředkviček, červených i s listy
-
100 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 6 porcí
Protein
78 g
Kalorie
6932 kJ /
1651 kcal
Tuk
143 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2hod. 25min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min.
Citrónový sorbet
8hod. 35min.
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1hod. 45min.
Ovocná omáčka (Coulis)
10min.
Mousse ze tří druhů čokolády
4hod. 30min.
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2hod.
Tuňákové máslo s kapary
5min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Žampiónová krémová polévka
20min.