Kompatibilní verze
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 180 gramů nivy
- 250 gramů ricotta sýru
- 4 plátky želatiny
- 6 ředkviček, červených, i s listy
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 6 porcí
- Kalorie
- 6932 kJ / 1651 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 143 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min
Ananasový džus se zázvorem
15 min
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1h 30min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3 godz. 5 min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Avokádovo-bazalkový dip
20min
Italské Bellinis
6min
Makové houstičky s chorizem
2h 30min
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Žádné hodnocení
Okurkový relish
1h 30min
Jahodový koktejl z bufetu Koruna
5 min