Kompatibilní verze
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 180 gramů nivy
- 250 gramů ricotta sýru
- 4 plátky želatiny
- 6 ředkviček, červených, i s listy
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 6 porcí
- Kalorie
- 6932 kJ / 1651 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 143 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36u. 25min
Petrželový nápoj
5 min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2 Std. 25 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Lososové cupcaky s parmazánem
1hod. 40min
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Žádné hodnocení
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55 min
Škvarkové placky
1 godz. 10 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 min