Kompatibilní verze
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 180 gramů nivy
- 250 gramů ricotta sýru
- 4 plátky želatiny
- 6 ředkviček, červených, i s listy
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 6 porcí
- Kalorie
- 6932 kJ / 1651 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 143 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Máslo s tuňákem a petrželí
1u. 20min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Datlovo-sýrová paštika
5 min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Třená niva
5 min
Mini Pavlova
1u. 45min
Mini cheesecaky ve skleničce
4h
Panna cotta
6 godz. 15 min