Kompatibilní verze
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 180 gramů nivy
- 250 gramů ricotta sýru
- 4 plátky želatiny
- 6 ředkviček, červených, i s listy
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 6 porcí
- Kalorie
- 6932 kJ / 1651 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 143 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí mini tartar
10min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20 Min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4h
Caipiroska
5min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Drink pro zamilované
2h 45 min
Ananas v balíčku
1 Std.
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min
Mini Pavlova
1h 45min