Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů sýru gouda, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů cibule, na půlky
- 20 gramů oleje, plus extra na vymazání
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 800 gramů kysaného zelí, okapaného
- 1 bobkový list, sušený
- 3 jalovcové kuličky
- 200 gramů bílého vína
- 250 gramů vody
- 1 čajová lžička cukru
- 1 kostka zeleninového bujónu
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 250 gramů těstovin, lasagní
- 150 gramů zakysané smetany
- 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3182 kJ / 761 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Žádné hodnocení
Jehněčí s cizrnou
1 Std. 5 Min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 Std. 30 Min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 Std.
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Fazolková polévka
35 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Pórkovo - bramborový nákyp
1 Std. 30 Min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min