Śledzie w kożuchu

Śledzie w kożuchu

4.1 412 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcji

Suroviny

  • 450 - 500 g filetów ze śledzi, solonych, à la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki
  • sok z ½ cytryny do skropienia śledzi
  • 600 g wody
  • 600 - 650 g czerwonych buraków pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 6 jajek
  • 150 g majonezu
  • 150 g jogurtu naturalnego
  • pieprz czarny, świeżo mielony (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 3685 mg
Protein 24.3 g
Kalorie 1956.7 kJ / 467.3 kcal
Tuk 36.7 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...