Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g wody
- 8 jajek
- 150 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 15 g oleju rzepakowego
- 800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 50 g bułki tartej
- 40 g mleka
- ¾ - 1 łyżeczkę pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- woda, do zwilżenia dłoni
- Nutriční hodnoty
- na 8 porcji
- Kalorie
- 10433.5 kJ / 2492 kcal
- Protein
- 218 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 156 g
- Nasycený tuk
- 56.7 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 4464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Babka mięsna
1h 30min
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
1 Std. 25 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Rolada drobiowo-wieprzowa z ziołami
4 Std. 15 Min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Kotlety z mięsa z rosołu
30min
Pasztet z piersi indyka
2h
Rolada z karkówki z grzybami
2 godz. 35 min
Pieczeń rzymska
1 Std. 25 Min
Schab chrzanowy
2h 30min