Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado para servir
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 lata de calamares en su tinta (115 g)
- 60 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ¼ cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de caldo de pescado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1223 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Fideuá de carrilleras y langostinos
1h 15 min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá con mejillones
50min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz con pulpo
45min
Arroz a banda
1h