Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wonton
-
150
g di funghi shiitake freschi in quarti
nebo 150 g di funghi champignon freschi in quarti - 150 g di foglie di cavolo cinese a pezzi
- 10 g di zenzero, radice fresca
- 3 cipollotti a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiaini di pepe bianco macinato
- 45 g di salsa di soia chiara
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
Brodo
- 24 sfoglie di pasta per wonton (10 cm)
- 20 g di aceto di vino
- 50 g di dado per brodo vegetale
- 1500 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 5 centimetri di zenzero, radice fresca tagliata a julienne
- 6 cipollotti a fettine
- 15 g di salsa di soia
- 1 mazzetto di foglie di cavolo cinese a pezzi
- ½ mazzetto di coriandolo fresco per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1193.7 mg
Alternativní recepty
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Risotto rabarbaro, zenzero e limone
35min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Mango Colada
10min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Millefoglie alle arance
4 Std.
Gyoza neri
1h 30min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min