Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wonton
-
150
g di funghi shiitake freschi in quarti
nebo 150 g di funghi champignon freschi in quarti - 150 g di foglie di cavolo cinese a pezzi
- 10 g di zenzero, radice fresca
- 3 cipollotti a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiaini di pepe bianco macinato
- 45 g di salsa di soia chiara
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
Brodo
- 24 sfoglie di pasta per wonton (10 cm)
- 20 g di aceto di vino
- 50 g di dado per brodo vegetale
- 1500 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 5 centimetri di zenzero, radice fresca tagliata a julienne
- 6 cipollotti a fettine
- 15 g di salsa di soia
- 1 mazzetto di foglie di cavolo cinese a pezzi
- ½ mazzetto di coriandolo fresco per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1193.7 mg
Alternativní recepty
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Khao poon
2 Std.
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1 Std. 30 Min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45 Min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 Std. 5 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min