Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di cipolle rosse in quarti
- 8 spicchi di aglio
- 85 g di gambi di sedano a fette
- 85 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 230 g di pancetta affumicata a striscioline
- 140 g di prosciutto cotto affumicato a striscioline
- 280 g di fagioli cannellini secchi, ammollati per 12 ore e scolati
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di mostarda
- 3 - 4 cucchiai di ketchup, a piacere
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 2 cucchiai di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 cucchiai di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1873 kJ / 439 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Salsa satay
20 min
Curry panang
45 Min
Fudge cake
5h
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 Std. 20 Min
Dhal
40 Min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Smoothie alle bacche di acai
10 Min
Condimento allo yogurt
10 Min
Stufato di tacchino e cavolo cinese
40 Min