Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di cipolle rosse in quarti
- 8 spicchi di aglio
- 85 g di gambi di sedano a fette
- 85 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 230 g di pancetta affumicata a striscioline
- 140 g di prosciutto cotto affumicato a striscioline
- 280 g di fagioli cannellini secchi, ammollati per 12 ore e scolati
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di mostarda
- 3 - 4 cucchiai di ketchup, a piacere
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 2 cucchiai di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 cucchiai di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1873 kJ / 439 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Noodles con agnello e verdure
30 Min
Moqueca
1 godz. 20 min
Chana masala
45 Min
Poke-Bowl
35min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Condimento francese cremoso
Keine Bewertungen
Pulao di gamberi
50 min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Zuppa di pollo con noodle
1 Std. 35 Min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 Min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min