Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 - 70 g ogórków kiszonych, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
- 300 g makreli, wędzonej, bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
- 1 łyżka majonezu
- 2 łyżeczki musztardy
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego (opcjonalnie)
- sól, do smaku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 541.5 kJ / 129.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 83.3 mg
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Twarożek kanapkowy
5min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta jajeczna
5min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta z łososia
5min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z wędliny
10min