![Mielenie mięsa Mielenie mięsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F030404-F933-496B-8286-A082D1CA9B88/Derivates/7E69205A-C08A-4922-9E06-B8EE2C3FE4BD.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g mięsa, bez ścięgien i kości, pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 2604 kJ / 621 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Mąka z amarantusa
5 min
Mąka orkiszowa
5 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Bułka tarta
5 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rozdrabnianie sera
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Cukier puder
5 min