
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 621 kcal / 2604 kJ
- Protein
- 75 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kruszenie kostek lodu
5 min
Bułka tarta
5 min
Cukier puder
5 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Piana z białek
5 min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Rozdrabnianie sera
5 min
Policzki wołowe duszone w winie, purée z batatów i brokuły
2 h
Mąka orkiszowa
5 min
Szynka drobiowa
2 h 10 min