Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 500 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 20 g masła
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki mąki pszennej
- 900 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l) - 12 kromek bagietki, czerstwej lub innego chrupkiego pieczywa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem paprykowy z pianką bazyliową
40 min
Zupa krem z pieczarek
20 min
Zupa krem z ziemniaków
40 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50 menit
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Zupa krem z pora z serem
30 min
Zupa czosnkowa
55 Min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30 min
Zupa krem z czarnej fasoli
20 min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa krem czosnkowo-serowa
40 min
Zupa z papryki i parmezanu
20 min