Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2965 kJ / 710 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte aux blettes
2 godz. 20 min
Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé
50min
Pissaladière
3 Std.
Tourte aux blettes
13h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Pissaladière à l'origan
3h 20 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Pissaladière classique
2 godz.
Tielle sétoise
3h 30min
Rouille
10 min
Anchoïade
15 Min
Tapenade de Marseille
15 Min