Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre
- 500 g d'eau
- 120 g de lait
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 675 g de potimarron, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 35 g de perles du Japon (tapioca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.5 kJ / 133 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 502 mg
Alternativní recepty
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Velouté patate douce et orange
30min
Soupe à la courge et au lait de coco
35min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min
Velouté de fenouil
30min
Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic
1 Std. 25 Min
Soupe de potimarron aux épices
45min
Velouté de fenouil
50min
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
55 min