Velouté anisé à la courge et au fenouil

Velouté anisé à la courge et au fenouil

4.5 45 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 120 g de lait
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café de graines de fenouil
  • 300 g de fenouil coupé en morceaux
  • 675 g de potimarron coupé en morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 35 g de perles du Japon (tapioca)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 502 mg
Protein 3.3 g
Kalorie 556.5 kJ / 133 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...