Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre
- 500 g d'eau
- 120 g de lait
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 675 g de potimarron, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 35 g de perles du Japon (tapioca)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.5 kJ / 133 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 502 mg
Alternativní recepty
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Velouté de fenouil
30 min
Velouté de fenouil
50 min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30 min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 min
Velouté coco, citrouille et haricots blancs
16 Std. 35 Min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40 min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 min
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
55 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40 min
Soupe de potimarron aux épices
45 min