![Guarnición de cebolla roja y manzana Guarnición de cebolla roja y manzana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BED3C2A6-1FBF-4D83-8891-8552914802F9/Derivates/5848B8B9-63CF-48F5-850A-B842952BFD15.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de manzana sin piel ni semillas (en cuartos y luego en rebanadas)
- 40 g de azúcar
- ½ cucharadita de granos de pimienta rosa
- 2 vainas de cardamomo (las semillas)
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de vino de Jerez dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 2827 kJ / 676 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
30min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 分钟
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Berenjenas con salsa de miso
50min
Compota de cebolla roja
2u. 10min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Verduras escabechadas
12h 30min
Ensalada de lombarda, quinoa y salchichas vegetarianas
35min
Cebolla en escabeche
24h
Berenjenas confitadas
35min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 分钟