Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
- 1075 g wody
- 2 łyżki oleju
- 1 - 1 ¼ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1024.4 kJ / 244.7 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 338 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min