Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
- 875 g wody
- 1 ½ łyżki oleju
- ¾ - 1 płaska łyżeczka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 819.5 kJ / 195.8 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 270.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 350 g ryżu parboiled
35min
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
35min