Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g kaszy orkiszowej pęczak
- 1075 g wody
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1040.7 kJ / 248.6 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 5.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie kaszy bulgur
25 Min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 Min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 Min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
35min