Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 150 g d'eau
- 150 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 40 g de beurre, coupé en dés
La cuisson
- 1000 g d'eau
- 3 c. à café de sel
- 60 g de bicarbonate de sodium
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 80 g de roquette
- 150 g de tomates cerise, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de mozzarella, coupée en fines tranches
- 1 avocat, coupé en fines lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1735 kJ / 414 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manneles
1 Std. 30 Min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Petits pains façon bretzel
2h
Pain pita
1 Std. 30 Min
Pita à la dinde façon kebab, sauce blanche
35min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Hamburgers
3h 15min
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Pita
3 Std.
Bretzel
1 Std. 10 Min